קושי בהיקלטות להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/09/2020 | 15:49 | מאת: ליאת פ

שלום אני נ+ 2 ילדים.מנסה להרות מזה 3 חודשים. יום הביוץ שלי הוא ביום העשירי למחזור שאורכו 30 יום. בכל 3 החודשים הללו, התחיל לי דימום קל כשבוע לפני קבלת המחזור (המחזור שלי סדיר ומעולם לא סבלתי מדימום בין וסתי). הדימום לרוב בצבע חום ונמשך 4 ימים. לאחר מכן הפסקה של יומיים, ואז קבלת וסת. בחודש האחרון הרופאה נתנה לי דופסטון פעם ביום למשך שבועיים, וגם עם הכדורים האלו התחיל דימום שבוע לפני הוסת. כעת הוחלפו הכדורים לאוטרוגסטן 200, פעם ביום דאך הפה ל15 ימים. בבדיקה אתמול, הזקיק היה 16 ממ ועובי רירית הרחם 4 ממ. הביוץ אמור להתרחש עוד 3 ימים בערך. השאלה שלי היא האם רירית הרחם תתעבה דיו עד לביוץ? הבנתי שצריךלפחות 7 ממ להיקלט להריון. ובכלל האם זו הבעיה שבגינה מופיע הדימום לפני הוסת? האם יש צורך לגשת למומחה פוריות? תודה

11/10/2020 | 22:53 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום ליאת, את צריכה לפנות לרופא פריון, יש ביכולתו לעקוב אחר הביוץ ולתת טיפול תרופתי על מנת למנוע דימומים לפני הוסת. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון