הכתמות חומות אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/09/2020 | 11:50 | מאת: ליאת

שלום, בת 45 אחרי טיפולי IVF ניתוח קיסרי במאי השנה בלידה מוקדמת עם שיליית פתח מדדמת (הייתי מאושפזת בשמירת הריון עד ללידה). הנקתי במשך חודש וקצת (למעשה שאבתי).קיבלתי מחזור ראשון כבד וקשה בתחילת יולי. אוגוסט לא קיבלתי כלל. עכשיו קיבלתי רק הפרשות וכתמים חומים למשך שלושה/ארבעה ימים. מנסה לתאם תור לאולטרסאונד ולא עונים לי בשום מקום. לחוצה מאוד.

11/10/2020 | 22:51 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום ליאת, אין סיבה להיכנס ללחץ. תבדקי שאינך בהריון ותקבעי תור לרופא נשים, אמור להיות לו אולטרה סאונד במרפאה. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון