לגבי עיקור מרצון אצל בני אדם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/09/2020 | 09:27 | מאת: רונצי

שלום, מאז שהתחלתי לגלות את המיניות שלי, אני מרגישה מוצפת מאוד מההורמונים ומהרגשות והתחושות הנלווים אליהם בכל מה שקשור לכך ברמה המזיקה לי בתחומי חיים רבים אחרים, כולל השקט הנפשי שלי. כל האורגזמות שבעולם לא יתעלו על תחושת חוסר השליטה המטורף והסבל שנגרם לי מעוררות מינית יתרה. אני יודעת שלגברים יש אפשרות וזמינות לתהליך רפואי של סירוס במקרים קיצוניים. האם תהליך דומה קיים גם עבור נשים? אם כן, באילו מוסדות רפואיים ניתן לבצע?

15/09/2020 | 12:14 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום רונצי, את יכולה לבצע קשירה או כריתת חצוצרות. יש גם התקנים תוך רחמיים ללא הורמונים ודיאפרגמות (כובעונים לצוואר הרחם) שלא מכילות הורמונים. תפני לרופא המטפל להתייעצות בין האפשרויות שהעליתי. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון