הפסקת גלולות באמצע החבילה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/09/2020 | 22:14 | מאת: מור

סובלת ממגרנות חזקות המלוות באאורה (טשטוש בראייה) לאחר בדיקת ניורולוג המליץ לקחת גלולות ללא אסטרוגן או להפסיק גלולות לגמרי. אני כרגע לוקחת גלולות הרמונט (מכיל גם אסטרוגן) ויש לי תור לרופא נשים רק בעוד כשבוע.האם להמשיך לקחת את החבילה כרגיל או להפסיק באמצע בהמלצת הניורלוג? אשמח לעזרה תודה רבה

07/09/2020 | 22:34 | מאת: ד"ר בני פיינר

בנוכחות מיגרנה אמיתית (עם אאורה) רצוי באמת להימנע מגלולות המכילות אסטרוגן. אני מצטרף להמלצת הנוירולוג להפסיק ליטול את הגלולות לאלתר. קחי בחשבון שהפסקת הגלולות באמצע החפיסה צפוייה לגרום לשיבוש בווסת במחזור הנוכחי. במקביל קבעי פגישה עם רופא/ת הנשים לדיון בנוגע לאמצעי מניעה אחר. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון