תופעות לוואי של גלולות/ הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/08/2020 | 09:06 | מאת: דניאל

היי הפסקתי גלולות לפני חודש בגלל מחסור בגלולות. הלכתי לרופאת נשים והביאה לי גלולות חדשות ליום הראשון של קבלת המחזור. הייתי אצלה ב20/7 ואמרה שבייצתי ותוך שבועיים צריכה לקבל וב22/7 קיימתי יחסים עם קונדום. במהלך התקופה של הפסקת הגלולות כאבה לי הבטן אך לא קבלתי מחזורץ למחרת קיום היחסים התחילו לי כאבים בפטמות באופן קבוע , למשך לפחות 10 ימים מתלווה לזה כאבי בטן כמו של מחזור ומידי פעם סחרחרות. האם אלו שינויים הורמונליים שהגוף עובר לאור הפסקת הגלולות או יש סיכוי להריון?

03/08/2020 | 12:23 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך כנראה התופעות האלו קשורות לביוץ בכל מקרה מומלץ להבדק ע"י רופא לשלילת הריון

03/08/2020 | 14:11 | מאת: דניאל

הייתי אצל רופאה ואמרה שרואה זקיקים גם גדולים וגם קטנים. ושנראה שהכל תקין אך אחריי פחות משבועיים אי אפשר לראות בכלל אם יש הריון. אמרה לי לעשות בדיקת דם, האם מיום הקיום יחסים 22/7 עד היום יש טעם לעשות בדיקת דם ?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון