אודם.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/07/2020 | 15:40 | מאת: אנה

היי לפני חודש וקצת היו לי כאבים וצריבה באזור השפתיים הקטנות לא יכולת לשבת ללכת .. מרחתי דרמקומבין עזר קצת אחר כך פניתי לגנקולוגית אשר המליצה על טרידרם (לא יודעים הדיוק את הסיבה שיערנו שזה מהתחתוניות כי לא מקיימת יחסי מין -בתולה- ...) מרחתי לפי מינון .. הכאבים חלפו ברוך השם אך עדיין יש לי אודם באזור שם ואם יהיה קצת רטוב ולא אחליף מייד מרגישה צריבה מינימלית אז שוטפת מייד ומייבשת ושומרת על תחתונים יבשים השאלה האם זה תקין שזה עדיין אדום ? זה אמור להישאר גם חודש אחרי סיום הטיפול ? ... האם אם אשמור כל הזמן על האזור יבש זה יעזיר להיעלמות האודם .. תודה רבה

02/08/2020 | 07:15 | מאת: ד"ר נילי רז

אודם ללא גרד פחות אפייני אחרי חודש. יתכן שעדין יש גורם לאלרגיה שאת חשופה אליו.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון