גלולות למניעת הריון בהנקה מאוחרת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/07/2020 | 10:13 | מאת: אלי

שלום רב, לפני כשבוע ביקשתי מהרופאה לחדש לי מרשם לגלולות נגד הריון לאחר הפסקה של כ 4 שנים בעקבות לידה. מה שלא סיפרתי לרופאה, זה שאני עדיין מניקה לפעמים את בתי שתחגוג 4 שנים בסוף אוגוסט. אני יודעת שיש גלולות מותאמות להנקה,האם גם בהנקה מאוחרת כל כך(גיל 4 שנים) מומלץ לקחת גלולת המותאמות להנקה או שניתן להשתמש בגלולות הסטנדרטיות? תודה

31/07/2020 | 23:25 | מאת: ד"ר נילי רז

ניתן להשתמש בסטנדרטיות תוך הבנה שחלק מהחומר עובר בחלב (מעט מאוד) וכי תתכן החתה בכמות חלב. עם זאת רוב הרופאות ים רושמות.ים גלולות ספציפיות לממיקות (יותר סרזט וכד')

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון