פעמיים וסת בחודש סיבות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/07/2020 | 21:37 | מאת: ענבל

בת 35 ללא מחלות רקע אחרי שתי לידות נטלתי גלולות 6 שנים לפני ארבעה חודשים הפסקתי גלולות המחזור נהייה קשה מאוד וכבד מלווה בכאבי תופת ב1.7 קיבלתי מחזור ארבעה ימים היו הפרשות חומות רופאת נשים בדקה צוואר רחם ואמרה שתקין לא עשתה אולטרסאונד היום קיבלתי שוב מחזור... כאבי תופת... מה הסיבה שיכוחה להיות ואיזה בדיקות עלי לעשות???

29/07/2020 | 07:49 | מאת: ד"ר נילי רז

קבלת וסת בהפרש של 25 ימים חד פעמי אינה מעידה על בעיה. לעומת זאת כאבי המחזור העזים בהחלט מהווים עילה לבדיקה כולל אולטרסאונד ולטיפול. לדעתי אם תבקשי בירור בשל כאבי מחזור עזים אז בהחלט טש מקום לאולטרסאונד ולתשאול ובדיקה מקיפים לסיבות של כאב כזה.בהצךחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון