ביטא תקינה או לא ??הריון לא רצוי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/07/2020 | 16:49 | מאת: לי

שלום רב בת 28 +2 ילדים ווסת אחרונה ב 12.6 ,, עשיתי בדיקה לפני איחור ויצא שני פסים למרות שלקחתי פוסטינור לאחר היחסי מין לא יודעת איך נקלטתי עשיתי ביום ראשון בדיקת בטא היה 407 אתמול בהפרש יומיים עלה ל 669 אך לא הכפיל את עצמו כלומר עליה של 50% להערכת הרופא מיום ראשון עד שלישי "48 שעות" . יש לציין שאני מעוניינת בכל מקרה להפסיק הריון זה ,, אבל האם ערכי הבטא מראים שייתכן שזה הריון לא תקין ? האם עליה מ 407 עד 669 מעידה שיש משהו לא תקין בהריון ?

15/07/2020 | 22:26 | מאת: ד"ר בני פיינר

אכן העלייה הינה תת-אופטימלית אבל לא ניתן רק על סמך הנתון הזה לקבוע האם ההריון תקין או לא. נחוץ המשך מעקב בטא ובהמשך אולטרהסאונד

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון