ביוץ אחרי הפלה בשבוע 17

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/06/2020 | 16:47 | מאת: א.

שלום רב, לפני 8 שבועות עברתי הפלה טבעית בשבוע 17 ולאחר מכן גרידה (לוודא שאין שאריות) מאז כבר עברתי בדיקה ונמצא שהרחם נקי ותקין. כבר קיבלתי מחזור אחד והפעם ביום ה16 זיהיתי ביוץ באמצעות בדיקה בייתית. כשלושה ימים לאחר זיהוי הביוץ בבדיקה התחילה הפרשה חומה (בהירה מאוד מאוד מאוד) וקצת כאבים בבטן התחתונה. מנסה להבין את מקור הדימום ללא הצלחה.. האם מקורו בביוךץ? האם זה קשור לעובדה שרירית הרחם דקה מידי והגיוני שזה בעצם המחזור? שלושה ימים אחרי שזוהה ביוץ בבדיקה? האם צריך לגשת לבדיקה במצב כזה ? תודה רבה !

28/06/2020 | 22:11 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, אכן יתכן מאוד שסה קשור לשנויים הורמונליים שמשניים , בין היתר, לביוץ. לא סביר שזה מחזור.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון