מחזור באיחור וקצר יחסית לרגיל

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/06/2020 | 16:46 | מאת: הילה

היי אשמח להתייעצות המחזור החודש איחר ב4 ימים (לא קרה לי אף פעם) עשיתי בדיקת הריון לפני והיא יצאה שלילית.. המחזור היה קצר מהרגיל (3 ימים שביום השלישי מאוד חלש) ואני חווה בחילות וחולשה מאז קבלת המחזור.. יכול להיות שזה דימום השתרשרות ? כן אציין שהחודש היה לי תנודיות במשקל (46.5-49 ק"ג)

27/06/2020 | 22:43 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום הילה, אם הוסת איחר והתבחין הריון הוא שלילי אז אינך בהריון. ליתר בטחון, עקב התסמיניפ שאת מתארת, אמליץ לחזור על בדיקת הריון בעוד שבוע. יש עוד סיבות לבחילות וחולשה. אפשר לפנות לרופא המשפחה. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון