קצת בלחץ. בבקשה עזרתכם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/06/2020 | 11:47 | מאת: לילך

שלום, אני לא משתמשת באמצעי מניעה כלשהם כרגע. בן זוגי ואני קיימנו יחסים בלי קונדום, השפיכה הייתה בחוץ. מיד אחרי זה לקחתי פוסטינור. לציין כי הווסת שלי מגיעה כל 30 יום (ולא 28) ואת הווסת האחרונה קיבלתי ב13/6 כלומר לפני 11 יום. מה הסיכוי שכבר התרחש ביוץ? מה הסיכוי להיריון? האם פוסטינור יעיל בשלב הזה? אני ממש ממש בלחץ...אודה לתשובתך בהקדם.

25/06/2020 | 06:24 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לילך, אם לקחת פוסטינור מיד לאחר מכן אז הסיכוי שאת בהריון הוא קלוש מאוד. בכל אופן, אם יש איחור בוסת אז תבדקי שאינך בהריון (בדיקת שתן או דם). בברכה, דר' בילגורי

25/06/2020 | 11:02 | מאת: לילך

תודה רבה רבה! קצת יותר רגועה עכשיו. מעריכה מאוד את המענה המהיר.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון