אודם סביב פתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/06/2020 | 19:54 | מאת: אדר

היי ד"ר בחורה בת 21 בריאה ב"כ לא מקיימת יחסי מין מאתמול מרגישה צריבה ואי נוחות בפות אין דחיפות או תגיפות או צריבה במתן שתן ואיננו עכור הסתכלתי במראה ראיתי שהעור סביב פתח הנרתיק קצת אדום מרחתי דרמקומבין בתקווה שיעזור זה יכול להיות מהמגן תחתון ? והאם אפשר להשתמש במשחה אחרת הרי זו אנטיביוטיקה ולא יודעת באיזה תדירות צריך להשתמש בה תודה רבה

25/06/2020 | 06:20 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום אדר, יש סיבות רבות לאודם סביב פתח הנרתיק. אלרגיות, מחלות עור, פטרייה, ועוד. מומלץ להיבדק ע"י רופא נשים. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון