שאלה בנוגע דם לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/05/2020 | 17:15 | מאת: אמיר

שלום לכולם. הכרתי חברה מזה חצי שנה, ונסינו לשכב כמה פעמים, היא בתולה ועשינו פעם סקס לא מוגן ללא אמצעי מניעה ולא היינו בטוחים שנינו אם היא איבדה את הבתולין שלה או לא, אך יצא דם מהצוואר רחם שלה, ולא היה על איבר המין שלי, ואחרי שבועים שוב זה קרה לה שיצא דם מאזור חיצוני ולא פנימי, האם מדובר פה בפוליפ, או שיש אופציה שאני נשא של מחלה מינית זיהומית, ואם יש צורך דחוף בביקור אצל גיניקולוג ?

30/05/2020 | 21:30 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום אמיר, לא ברור לי מאין לך שיצא לה דם מצוואר הרחם, זה משהו שמאובחן רק בבדיקת גינקולוג. ממליץ לחברה שלך להיבדק ע"י גינקולוג. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון