בחילות וכאבי ראש גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/05/2020 | 12:34 | מאת: דנית

שלום, מזה שלושה ימים שאני סובלת מבחילות וכאבי ראש חזקים. יש לציין שאני רגישה ללקטוז אז יש סיכוי שזה גם בגלל זה. לפני שבוע נגמר לי המחזור ואני לוקחת את החפיסה השנייה של הגלולות תמיד בצורה סדירה בשעה מדוייקת. הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שיש חשש להיריון. רציתי להבין איך זה הגיוני? במשך שבוע שלם לא קיימתי יחסי מין וגם המחזור הופיע לפני שבוע. יש סיכוי להיריון? אני ממש לחוצה

29/05/2020 | 23:39 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום דנית, הסיכוי להריון קלוש ביותר. תבצעי בדיקת שתן או שתבקשתי מהרופא משפחה בדיקת דם. רוב הסיכויים שכאבי הראש והבחילות הם לא קשורים להריון או בעיה גינקולוגית. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון