ווסת וגלולת סירזט- איחור משמעותי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/05/2020 | 14:34 | מאת: סוזי

הרופא החליף לי גלולות הוא נתן לי סרזט במקום גלולות פימנט . אחרי שסיימתי את החפיסה הראשונה ( 28 כדור) קיבלתי דימום ליום אחד . וביום קבלת דימום התחלתי עם החפיסה השנייה והפסקתי ומאז עברו 10 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור יש לי הפרשות דביקות ומוזרות בצבע שקוף ולבן וירוק גם , זה נורמלי מה שקורה לי ?

27/05/2020 | 18:01 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום סוזי, גלולות סרזט לוקחים ברצף ולא אמור להיות מחזור. עלולות להיות הכתמות דמיות לא צפוית. ההפרשות שאת מתארת לא נשמעות תקינות, ולא בגלל הסרזט. ממליץ לפנות לרופא לבדיקה ולשקילת לקיחת משטח נרתיקי. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון