קיום יחסים ללא קונדום עם גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/05/2020 | 14:25 | מאת: יעל

היי. אני אחרי לידה וחודש שעבר התחלתי גלולות לפני שקיבלתי מחזור. סיימתי חפיסה ראשונה של גלולות קיבלתי מחזור והיום אני מתחילה חפיסה חדשה.כל התקופה הזו השתמשנו גם בקונדום חוץ מהגלולה (אמרו לי להשתמש כי התחלתי גלולות לא אחרי מחזור) האם ניתן להפסיק שימוש גם בקונדום ולהשתמש רק בגלולה?

24/05/2020 | 18:11 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום יעל, הצורף בקונדום היה רק ל1-2 שבועות הראשונים, כעת אין צורך בקונדום כל עוד את מתמידה לקחת גלולות. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון