דימומים בין ווסתיים.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/05/2020 | 00:11 | מאת: מיטל

הנני בת 28 לאחר 4 לידות(אחרונה לפני שנתיים) בריאה בד"כ. קורה לי כבר כמה פעמים שלאחר 14 יום מקבלת הווסת פתאום מופיע לי דימומים קטנים צבען בין קצת אדום לחום וזה יכול להימשך בין 2-5 ימים.. מה זה יכול להיות? תודה על העזרה

22/05/2020 | 00:12 | מאת: מיטל

שכחתי לציין כי איני נוטלת גלולות ואני לא בהריון

24/05/2020 | 18:02 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מיטל, הדימום שאת מתארת הוא בדרך כלל בגלל נפילה באסטרוגן. תפני לרופא נשים לשלול בעיות אחרות ובמידה ולא נמצאה בעיה אחרת, ניתן למנוע דימום זה באמצעות 3-4 ימים של כדורי אסטרוגן. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון