שינוי במחזור בשל קיום יחסי מין לראשונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/05/2020 | 09:14 | מאת: נשואה טריה

הי, שאלה לי... יש לי מחזור סדיר כבר שנים. אני עוקבת באדיקות בעזרת שיטת המודעות לפוריות. התחתני לפני 3 חודשים (וקיימתי לראשונה יחסי מין לא מוגנים), וכל מחזור מאז החתונה התקצר בכמה ימים. הראשון היה 34 (כרגיל) , השני 31, והאחרון 29. האם זה נורמלי? מה גורם לזה? באיזה שלב זה כבר חריג? אזכיר ששנים הוא קבוע, ומעולם לא היה כזה קצר... תודה רבה!

14/05/2020 | 20:33 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך זה תקין האורך של המחזור תלוי ביום של הביוץ זה עלול להשתנות בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון