שאלה לגבי איחור בווסת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/05/2020 | 16:13 | מאת: Noa

מנסים להיכנס להריון. הפסקתי ליטול גלולות לפני 10 חודשים, המחזור עדיין לא סדיר (לפני הגלולות מחזור סדיר של כ 28-30 ימים), התחיל ממחזור של 45 ימים ובעקביות כל פעם מתקצר, מחזור אחרון ארך 31 ימים ואלו שלפני, 36 ו- 37 ימים. כעת אני ביום ה- 39 ועדיין לא קיבלתי ווסת. בדיקות ביתיות שליליות. מצורפת בדיקת דם שעשיתי היום. אני מבינה שאין הריון, אך אשמח להבין מה המשמעות של ערכי הפרוגסטרון? ומתי עליי לפנות לרופא אם עדיין לא אקבל ווסת?

13/05/2020 | 16:34 | מאת: Noa

אני רואה שלא מופיע הקובץ, אלו הערכים: Progesterone urgent 88.9 nmol/l HCG קטן מ- IU/L 2

14/05/2020 | 20:30 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לפי הבדיקת דם היה ביוץ יש להמתין למחזור במידה ולא תקבלי יש לבצע שוב בדיקת הריון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון