פצעים מחוספסים בנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/05/2020 | 03:37 | מאת: רוני

שלום, בערך שנתיים שאני מרגישה שאני מתקלחת מין חספוס בנרתיק באזור מאוד קטן.. לאחרונה עקב היותי בהריון מתקדם אני מבצעת עיסוי פרינאום בעזרת שמן שקדים ואני משתמשת לשם כך במראה. יצא לי להסתכל בנרתיק על אזור החספוס והיה נראה שיש שם מן שני פצעונים קטנים בערך בצבע של העור אולי טיפה יותר אדומים ולאחד מהם ראש קצץ לבן. מה זה יכול להיות? ממש מתביישת ללכת לרופא עור שיסתכל על זה ועוד בהריון לא נעים... אשמח לאבחנה מה זה יכול להיות והאם זה מסוכן בלידה להיות עם זה? והאם זה בסדר להמשיך לשמן את האזור עם שמן שקדים? נ.ב שכבתי עם שני גברים בחיי... תודה מראש :)

06/05/2020 | 07:02 | מאת: ד"ר נילי רז

לצערי לא ניתן לאבחן פצעים אלו ללא בדיקה. את יכולה לבקש מרופא.ת נשים. לבדוק.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון