מחזור מאחר בתקופת הקורונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/05/2020 | 21:41 | מאת: מיק (בת 27)

שלום דוקטור, רציתי לשאול לדעתך, ב19.3 קיבלתי מחזור סדיר שנמשך כמה ימים. (בת 27). לאחר מכן התחילה תקופת הקורונה, ואורך החיים שלי השתנה באופן משמעותי, כמעט ולא יצאתי מהבית, השעות שינה שלי השתנו (היו ימים שהייתי נרדמת ב5 בבוקר כי לא הייתי מצליחה להירדם), והיה לי גם קצת לחץ כמובן שמלווה לתקופה. בדרך כלל המחזור שלי די סדיר, אבל החודש הוא מתעכב מאוד, ונכון לתאריך זה (5.2) הוא עדיין לא הגיע. האם זה יתכן ששינוי באורך החיים ישפיע בצורה כזאת משמעותית על הגעת המחזור? מה ניתן לעשות במצב כזה? (כמובן ראוי לציין שלא קיימתי יחסי מין מאז הגעת המחזור הקודם).

02/05/2020 | 22:01 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום - מצבים של סטרס יכולים בהחלט להשפיע על המחזור. תני לזה זמן. אם לא מגיע בכמה שבועות הקרובים, כדי להבדק. כדי לשלול הריון בכל מקרה (לפעמים יש דימום דומה לוסת בהריון ויכול לבלבל). בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון