בירור מחזורים לא סדירים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/04/2020 | 01:06 | מאת: לילי

בת 48 חודש שעבר קיבלתי מחזור כעבור 36 יום. ולפני כן 25 יום. ואילו כעת קיבלתי כעבור 20 יום האם זה יכול להיות בגלל הגיל?או דורש בירור. יש לציין שאני במעקב בגלל אנומיטרומה.

20/04/2020 | 06:35 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לילי, יכול להיות שזה בגלל הגיל, ככל הנראה אין קשר לאנדומטריומה. את צריכה לפנות לרופא במידה ואת סובלת מוסתות חזקים או וסתות בתדירות של פחות מ21 יום בין וסת לוסת, או במידה ואת סובלת מתסמיני גיל מעבר כמו נדודי שינה, גלי חום, כאבי ראש, ירידה בחשק מיני, יובש בנרתיק ועוד. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון