טיפול בדלקת עןר ממגע

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/04/2020 | 21:35 | מאת: יעל

שלום,יש לי דלקת עור ממגע חמורה של חודשים-טופלי כ3 שבועות במשחה דרמובט. .בפורום אחר של גניקולוגיה הרופא אמר לי להפסיק מיד את הטיפול כי מטפלים במשחה זו במספר מצומצם של מחלות והנזק שעלול להגרם גדול. האם עלי לדאוג? האם קיבלתי טיפול שלא נהוג לתת?

20/04/2020 | 06:29 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום יעל, מציע להפנות את השאלה לרופא אור ומין. בברכה, דר' בילגורי

20/04/2020 | 14:02 | מאת: יעל

אני לא מבינה את תשובתך.אני קיבלתי את הטיפול מגניקולוג,בשביל מה את מפנה לעור ומין?!

21/04/2020 | 15:13 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

הצעתי להפנות את השאלה לרופא עור ומין כי לעניות דעתי רופאים אלו מבינים במחלות כרוניות של העור בפות יותר מאשר רופאי הנשים. טיפול ממושך מדי בסטרואידים עלול לגרום נזק ע"י הידקקות של העור, אבל מדובר בתופעה חולפת. את יכולה לפנות לרופא עור או לחילופין לגינקולוגי שמתמחה במחלות העריה (תת התמחות מעבר לרופא נשים כללי). בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון