דלקת עור ממגע טיפול מתאים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/04/2020 | 07:21 | מאת: נדיה

לאחר חודשים של סבל אובחנתי כסובלת מדלקת חמורה בעור הפות(דלקת עור ממגע,מאומתת בביופסיה.ניתן לי טיפול סטרואידי במשחה דרמובט(כרגע שבועיים,אך ההתוויה היא לחודש לפחות),אך הבנתי מרופא שהגיב לי בפורום אחר כי לא נהוג להשתמש בסטרואיד הנל לטיפול בהפרעה זו.כעת אני אובדת עצות מפני שהרופא מתעקש שחייבים לטפל במשחה זו.האם זה באמת טיפול לא מתאים?

08/04/2020 | 08:45 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך הרופא המטפל שלך הוא בודק ומאבחן את הבעיה כדי להקשיב לרופא אחד על מנת רצף הטיפול בהצלחה חג שמח

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון