שאלה עצם מפשעה- דחוף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/03/2020 | 15:27 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני בשבוע 4 וכמה ימים. עוד לא עשיתי us או בדיקת דם(אעשה בשבוע הבא בע""ה). יש לי כאבים בעצם המפשעה ובעצם האגן- יותר בצד ימין. זה משהו נורמלי לשלב הזה? אני צריכה לחשוש? תודה מראש

21/03/2020 | 10:02 | מאת: אנונימית

רק חידוד. זה כמו רגישות במגע כמו שיש לי רגישות בשדיים במגע. זה באזור של עצמות המפשעה בצדדים. זה משהו מטריד?

21/03/2020 | 14:50 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, לא ברור לי מה גורם לכאבים. מציע לפנות לבדיקת רופא. בברכה, דר' בילגורי

21/03/2020 | 17:43 | מאת: אנונימית

תודה, אני צריכה לדאוג? יכול להיות שזה משהו לא תקין? חשבתי שאולי זה מעליית הורמונים

21/03/2020 | 21:46 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

את לא צריכה לדאוג, את צריכה להיבדק. בהצלחה, דר' בילגורי

29/03/2020 | 10:10 | מאת: אנונימית

ד"ר בילגורי,תודה. נבדקתי, היה שק ברחם וכנראה שהכאב נבע מהגופיף הצהוב. בינתיים הכאב חלף אך אני לא מרגישה אף תסמין הריון למעט רגישות וגודש בשדיים בלחיצה. זה נורמלי? אני מתחילה היום בע"ה שבוע 6 (הביתא שלי הייתה 2241 בדיוק לפני שבוע)

29/03/2020 | 16:22 | מאת: ד"ר נילי רז

לעיתים יש גודש בשדיים בתחילת הריון. אם ממשיך או חד צדדי או הפרשה הבדקי על ידי כירוג

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון