נטילת גלולה מוקדם יותר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/03/2020 | 17:37 | מאת: נוי

היי, אני נוטלת כבר שנתיים גלולות יאז. שבוע שעבר סיימתי חפיסת גלולות והייתי בגלולה הלבנה השלישית והייתי בטוחה שכבר נטלתי את הרביעית והתחלתי חפיסת גלולות חדשה , באותו היום שהקדמתי בטעות היו לי כאבי בטן של כמעט מקבלת וסת והפרשות חומות ועכשיו עברו ארבעה ימים ועדיין יש לי הפרשות , פחות כאבי בטן אבל הווסת לא החלה . יש מצב ששיבשתי את קבלת הווסת ואקבל באמצע החבילה או שלא אקבל החודש בכלל?

19/03/2020 | 17:28 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום נוי, ייתכן שבעקבות השיבוש בנטילה את עם הפרשות חומות, אבל זה בסדר. תמשיכי כרגיל ובסוף החפיסה תהיה וסת רגילה. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון