שאלה בקשר לביוץ מעיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/03/2020 | 16:15 | מאת: עדי

שלום, יש לי בעיה כבר שנים.. נראה לי. הביוץ שלי הופך להיות המחזור השני שלי כל חודש. ההפרשות מגיעות בכמויות שכבר מכריחות אותי לשים פד. ולא רק שזה לא נעים, זה גם מגרד. אני יודעת שיש לי פטריה, פשוט אין דרך להיפטר ממנה, מה שגם מוסיף לחגיגה של הביוץ הזה. מה עושים? זה ממש מציק תודה

13/03/2020 | 18:35 | מאת: ד"ר בני פיינר

עדי שלום, ניתן להימנע מביוץ כל עוד אינך מתכננת להרות, ע"י נטילת אמצעי מניעה הורמונלי (גלולות/מדבקות/נובה-רינג).

13/03/2020 | 18:49 | מאת: עדי

תודה, אבל זה לא בדיוק מה ששאלתי. האם יש דרך לטפל בזה? האם זה תקין שזה בכמויות כאלה, ובצבע שהוא לא שקוף..

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון