השפעת חומצה פולית על הוסת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/03/2020 | 19:49 | מאת: ענת

שלום דר' טוניצקי, אשמח אם תוכל להתייחס לשאלתי. בת 34, התחלתי לקחת חומצה פולית (מתכננים להתחיל לנסות להיכנס להריון ראשון בעוד כשלושה חודשים) לפני כשלושה שבועות, והוסת הראשונה מאז שהתחלתי ליטול את החומצה הפולית היתה ארוכה משמעותית מהרגיל. האם זו השפעה מוכרת של חומצה פולית? תודה רבה!

09/03/2020 | 19:53 | מאת: ענת

סליחה, ראיתי רק את דר' טוניצקי, כמובן שאשמח לתשובה מכל אחד :)

12/03/2020 | 08:55 | מאת: ד"ר בני פיינר

ענת שלום, לא ידועה השפעה של נטילת חומצה פולית על סדירות הווסת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון