שאלה -פרימולוט נור וממוגרפיה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/03/2020 | 11:30 | מאת: Liron

היי בת 43 אוטוטו מחזור מאחר כבר חודשיים (לא בהריון בודאות) היו תקופות שמחזור אחר ותקופות שהגיע פעמיים בחודש בקיצר לא סדיר הייתי אצל רופאת נשים לפני 3 חודשים והיא לא התרגשה מאי הסדירות...(עשתה בדיקה ואגינלית ובדיקת פאפ) השאלה היא כזו -אין לי מושג מתי יגיע המחזור ויש לי כנס ספורט בחמישי הקרוב וכמו כן בדיקת ממוגרפיה שגרתית ביום שני עוד שבוע אם אקח את הפרימולוט נור מהיום רק כדי למנוע את ביקורו של מרפי...האם זה יכול להשפיע על בדיקת הממוגרפיה בכל צורה שהיא?

12/03/2020 | 08:52 | מאת: ד"ר בני פיינר

לירון שלום, קשה לי לחשוב על השפעה כלשהי על תוצאות הממוגרפיה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון