קרם אובסטין וגרד. למה זה קורה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/03/2020 | 22:26 | מאת: ג

יומיים אחרי שימוש בקרם אובסטין שנרשם לי עקב יובש בנרתיק החלו לי גירודים ומעט הפרשות לבנות.האם זה חלק מהתופעות לוואי?ויש תור פנוי לרופא שלי רק עוד חודש מה לעשות?

03/03/2020 | 17:08 | מאת: ג

אציין שאני בת 25 ללא מחלות רקע או תרופות והייתי בשימוש רצוף (בלי הפסקות) של שנתיים בגלולות קלייר ואני כבר שנה וחצי לא משתמשת בכלום

03/03/2020 | 20:08 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך אין קשר בין שימוש לאובסטין וגירוד יכול להיות שמדובר או בפתרת או תגובה אלרגית מומלץ להבדק ע"י רופא ולהתאים טיפול

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון