כאבים לאחר קולפוסקופיה + ביופסיה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/02/2020 | 18:13 | מאת: ורד

היי, ביצעתי קולפוסקופיה בה בוולווסקופיה נמצאו אזורי נגע + WE במבוא הנרתיק, ונילקחו ביופסיות. עכשיו, שבועיים אחרי, איזור העריה נראה תקין ונראה בעין שהחלים, אולם בתוך השפתיים החיצוניות, באזור ממנו נלקחה הביופסיה וגם באזור מרוחק יותר ישנה רגישות וכאב שאני מרגישה כשאני נוגעת עם האצבעות (איני מרגישה זאת במהלך היומיום). האם זו תופעה שתתכן ותעבור מעצמה? האם עליי ללכת להבדק? תודה

29/02/2020 | 20:42 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום ורד, מציעה שתבדקי כדי לשלול החלמה לא תקינה, אם כי סיכוי גבוה שהכל יהיה תקין .

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון