מחזור אחרי הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/02/2020 | 00:27 | מאת: רון

שלום , לפני חודשיים הפסקתי לקחת גלולות. אחרי 21 יום בדיוק ללא גלולות קיבלתי מחזור טבעי ראשון, מאז הסיום של אותו מחזור עברו 31 יום, כבר יותר משבוע אני עם כאבי בטן של מחזור אבל עדיין לא קיבלתי. בדיקת הריון שלילית. לפני הגלולות היו לי מחזורים סדירים. רציתי לדעת אם איחור כזה תקין? אני מנסה להיכנס להיריון ולא מבינה האם במצב כזה יש ביוץ ומתי . תודה

19/02/2020 | 21:34 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום - לפעמים לוקח קצת זמן עד שהביוץ חוזר להיות סדיר אחרי הפסקה של גלולות. ממליצה להמשיך לעכוב לעכשיו. רוב הסיכויים שאם המחזור היה סדיר קודם הוא יחזור להיות סדיר. אם לא, ממליצה לפנות לרופא/ת נשים שלך. בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון