אי הגעת מחזור שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/02/2020 | 22:05 | מאת: אנונימית

שלום רב, הפסקתי ליטול גלולות פמינט בסוף נובמבר (לאחר כשנתיים של נטילה). לאחר הפסקתן, המחזור הגיע באופן סדיר יחסית (מקסימום של יום אחד לא מדויק) כמו שהיה לי לפני הגלולות. החודש, אני כבר באיחור של מספר ימים מהיום שהייתי אמורה לקבל (היום זה כבר היום ה30) אנחנו מנסים להיכנס להריון, אבל כל הבדיקות הביתיות שעשיתי מראות תוצאה שלילית. יכול להיות שאני בהריון והבדיקה הביתית לא מזהה? יכולה להיות בעיה אחרת שמעידה על קושי להיכנס? תודה מראש

15/02/2020 | 23:40 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, אם את באיחור ומנסה להרות, הייתי מבקש מהרופא נשים בדיקת דם להורמון ההריון BHCG. מהנתונים שרשמת אני לא יכול להעיד על בעיית פריון אמיתית. בהצלחה! דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון