דחיית או הקדמת מחזור עם יאז פלוס

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/01/2020 | 20:17 | מאת: יובל

שלום ד״ר, התחלתי ליטול גלולות יאז פלוס לפני כחצי שנה. כעת מתכננת חופשה ורוצה לדחות/ להקדים את המחזור. האם זה אפשר עם הגלולות? בעבר ניסיתי פעם אחת לחבר 2 חבילות מה שגרם לדימומים במשך חודש שלם. אשמח לדעת מה ניתן לעשות עם הגלולות. תודה

11/01/2020 | 18:08 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום יובל, את יכולה לדחות את הוסת על ידי חיבור חפיסות תוך כדי שאת זורקת את 4 גלולות הדמה שבסוף החפיסה הראשונה. אם זה מה שעשית בעבר והוםיע דימום ממושך אז עדיף שתפני לרופא הנשים שלך, יש עוד דרכים לדחות וסת. בהצלחה, דר' בילגורי

11/01/2020 | 18:53 | מאת: יובל

תודה על המענה, לא קיבלתי פתרונות נוספים מרופא הנשים שלי לכן כתבתי בפורום. אם אפסיק חבילה לפני הזמן ולא אקח את כל הגלולות הפעילות האם המחזור יכול להקדים? אין חשש מכניסה להריון, השאלה נטו אם המחזור יקדים. תודה

11/01/2020 | 21:33 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

המחזור יכול להקדים. תצטרכו במצב זה להשתמש בקונדום למשך שבוע.

18/08/2023 | 18:12 | מאת: שליו

אם לקחתי גלולה אחת של דמה ואני רוצה לדחות תמחזור זה מאוחר מדי לחבר חפיסות?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון