ביקור חד פעמי במהלך הריון במפעל מתכת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/01/2020 | 12:27 | מאת: אנה

שלום אני שבוע 13 ברוך ה והיום ביקרתי במפעל מתעת באופן חד פעמי האם זה מסוכן לי? כמו כן הייתה מחלקה מסויימת שהיה שם ציפוי פולימרי וריח קצת כימי האם זה מסוכן??? לא שהיתי במחלקה הרבה זמן מספר דקות בלבד..

08/01/2020 | 22:22 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום אנה, לא נראה לי שאמורה להיות בעיה עקב החשיפה הקצרה שתיארת בשבוע ההריון בו את נמצאת. בכל אופן, את יכולה להתייעץ עם המכון הטרטולוגי שאחראי לתת ייעוצים לנשים בהריון שנחשפו לתרופות וגורמים סביבתיים שונים, המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות, רחוב ירמיהו 39, ת.ד.1176 ירושלים, מיקוד: 9101002 טלפון: 02-5082825. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון