הפרשות ירוקות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/01/2020 | 09:14 | מאת: דנה

שלום ד״ר, ילדתי לפני כשלושה חודשים. לפני חודשיים החלו הפרשות ירוקות מימיות מהנרתיק, הרופא זיהה כי מדובר בהפרשה בקטריאלית וטופלתי בשני סבבים של אנטיביוטיקה בנרות. ההפרשות פחתו אמנם אך עדיין יש הפרשה ירוקה. הרופא אמר כי החיידק עבר וכנראה מדובר בהפרשות רגילות. האם אכן יכולות להיות הפרשות ירוקות מהנרתיק שאינן מעידות על בעיה כלשהי? לא נתקלתי בכך מעולם. תודה מראש

07/01/2020 | 21:10 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום דנה, ייתכן ומדובר בהפרשות תקינות, אם זאת לא אוכל לקבוע זאת בוודאות ללא בדיקה. הייתי מציע לבצע משטח וגינלי לשם אבחון מדיוק יותר של ההפרשות. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון