מנסים להיכנס להיריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/12/2019 | 18:45 | מאת: אנונימית

היי, מנסים להיכנס להריון שני, ההריון הראשון היה ספונטני, חודשיים לאחר הפסקת הגלולות כעת, שנתיים וחצי אחרי, אני כבר 4 חודשים ללא מא הפסקת הגלולות וטרם קבלתי מחזור. לפני כחודש פניתי לרופא שנתן לי פרימולוט נור, לאחריו קיבלתי וסת חלשה מאוד. חזרתי לביקורת בה המליץ לי לחכות שיהיה זקיק דיי גדול (כמעט בגודל 17 ממ) ולקבל זריקה שתעודד את הביצית להשתחרר האם הטיפול הזה מקובל? האם זה אכן הטיפול המתאים? (אני בת 30)

31/12/2019 | 15:11 | מאת: ד"ר בני פיינר

הנכון ביותר הוא לפנות למרפאת פוריות ייעודית לשם בירור וטיפול

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון