תרופות לדחיית מחזור וסרטן השד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/12/2019 | 21:21 | מאת: ניר

עשיתי אולטראסואנד בספטמבר היה לי שני גושים אחד Birads 2 ואחד Birads 3 הומלץ לי על מעקב כל 4 חודשים כדי לבדוק אם הגוש משתנה האם תרופה לדחיית מחזור עלולה לגרום לגושים סרטניים חלילה ? אני מתקוונת ליטול אותה לזמן מוגבל 6 ימים בערך האם עליי לחשוש ? יש לציין שדודה שלי מצד האבא חלתה בסרטן השד בגיל 54 אני בת 30

28/12/2019 | 17:18 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום התרופה לדחית מחזור איננה גורמת לסרטן שד בכל זאת לאור ממצאים בממוגרפיה מומלץ להיות במעקב כירורג שד חג שמח

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון