האם תסמינים אלה יכולים להעיד על היריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/12/2019 | 21:46 | מאת: רותם

שלום רב, הזרקתי גונאל מהיום החמישי לווסת 50 יחידות. למשך 12 יום. ביום ה13 הפרוגסטרון היה 8.8 עפי הרופאה שלי נאמר שהיה ביוץ. לא ברור מתי משהו קצת התפספס במעקב הזה. בכל אופן... המחזור שלי סדיר כל 28-35. כל הבדיקות תקינות תודה לאל. בעלי ואני מוגדרים כאי פיריון לא מוסבר. כל חודש אני מרגישה כאבי מחזור כשבוע לפני הווסת. כאבי מחזור שבאים והולכים. החודש אני לא מרגישה כאבים, חוץ מרגישות מטורפת בשדיים, בחילות חזקות מידי פעם, דקירות בשחלות ובנרתיק. *אני ביום ה22 לווסת. היום לקראת הערב הרגשתי כאב מוכר של כאבי מחזור לכמה שניות וזה חלף שלא היה. האם הדבר יכול להעיד על היריון? תודה ושבוע טוב

20/12/2019 | 14:42 | מאת: ד"ר נילי רז

יש הרבה תחשושותאפשריות בתחילת הריון, אבל חלקן חופפות לתחושות של טיפולים ועליית הורמונים מסויימים. לכן בצעי בדיקת הריון ותקבלי מענה לתהייתך. רצוי בדיקת דם .בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון