שכחתי ליטול 2 גלולות ברציפות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/12/2019 | 09:29 | מאת: מודאגת

אני לוקחת גלולות יאז פלוס. היום בבוקר קמתי ונזכרתי ששכחתי את הגלולה של אתמול. בדרך כלל אני לוקחת אחת תמיד בשבע בערב, ןגיליתי על זה היום בתשע וחצי. כשפתחתי את החפיסה - ראיתי שבטעות פספסתי גם את הגלולה הקודמת! (אף פעם לא קרה קודם). היחסים האחרונים שקיימתי היו בשבת, ומאז לקחתי עוד שתי גלולות נוספות. אני בשבוע השלישי לחפיסה .האם יש סיכוי שאני בהריון? להתחיל לחפיסה מחדש? והאם יש צורך בקונדום?

12/12/2019 | 14:13 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום - סיכוי קטן אבל קיים. ממליצה על שימוש בקונדומים, לסיים את החבילה ולהתחיל חדשה כרגיל. בדיקת הריון עוד שבועיים ליתר ביטחון. בברכה, ד"ר קרן בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון