כניסה להריון לאחר pph

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/11/2019 | 13:14 | מאת: עדי

האם מותר להיכנס להריון לאחר אירוע pph? בת 29. לידה שניה התחילה עם זירוז עקב לחץ דם גבוה ללא חלבון בשתן. לאחר הלידה pph . בוצעה ריביזיה. לידה ראשונה הייתה רגילה ותקינה. עד כמה מסוכן להיכנס להריון שוב ? מה הסיכוי שזה יחזור בלידה הבאה?

02/12/2019 | 20:16 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום דורית, בוודאי שמותר לך. יל"ד, רביזיו וPPH הינם מאורעות בסה"כ שכיחים בלידות. את יכולה להיכנס להריון. כמובן חשוב להיות במעקב רופא ובמעקב אחות לשם מדידות ל"ד, חלבון בשתן ושאר המעקב השגרתי. הסיכוי שדברים אלו יחזרו בהריון הבא הם קיימים אך מרבית הסיכויים שלא יחזרו. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון