וסת מוקדמת עם דופסטון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/11/2019 | 18:39 | מאת: דורית

שלום, אני מאובחנת שחלות פוליציסטיות ומנסה להיכנס להריון במשך שנה. מטופלת באיקקלומין, עברתי מחזור אחד ללא הצלחה ואני לקראת המחזור השני. לאחר המחזור הראשון בו נטלתי את כדור האיקקלומין, לא קיבלתי וסת, ולאחר שלושה שבועות שחיכיתי (וללא היריון) הלכתי לרופא הנשים שלי והוא נתן לי מרשם לכדור דופסטון למשך חמישה ימים 3 כדורים ביום. לאחר יומיים מתחילת הנטילה של דופסטון קיבלתי מחזור. אני אמורה להמשיך לקחת את הדופסטון? או להפסיק? אני יכולה להתחיל את נטילת המחזור השני של האיקקלומין? אשמח לתשובה!

02/12/2019 | 20:13 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום דורית, השאלה שאת שואלת צריכה להיות מכוונת לרופא הפריון שלך. מדובר בתרופות מרשם ולא הגיוני שבפורום שכזה תקבלי הוראה לקחת כדורים שרופא אחר רשם לך. אנא פני לרופא הפריון שלך. בהצלחה, שר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון