הריון אקטופי חוזר .........

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/11/2019 | 09:43 | מאת: מלי

שלום, לפני שנה עברתי הריון אקטופי שבסופו כרתו לי חצוצרה. השבוע גיליתי שאני בהריון ( ספונטני) . 18.10.10- יום ראשון של הוסת האחרונה. 20.11.19 - בטא 708 לאחר הניתוח אמרו שהכל נראה תקין. מה הסיכוי להריון תקין? בתאריך 25.11 קבעתי תור לרופא נשים לבדיקת us, האם זה מוקדם או מאוחר מידי? נורא מפחדת לחוות את החוויה בשנית. תודה

23/11/2019 | 11:27 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך אם החצוצרה שניה היתה תקינה בזמן הניתוח רוב הסיכויים שהריון בתוך הרחם בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון