איחור אך בדיקת שתן שלילית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/11/2019 | 10:03 | מאת: לירון

שלום, אני בת 30 ומנסה כבר כמה חודשים להכנס להריון. לרוב המחזורים שלי בדרך כלל הם 33-34 ימים. לא יודעת מתי היה בדיוק הביוץ החודש, אך ב10.11 גיליתי על התחתונים ובניגוב כתמים חומים-ורודים שנעלמו אחרי ניגוב אחד. יומיים אחר כך עשיתי בדיקת בטא שהתוצאה שלה 'קטן מ2' אני כבר ביום ה37, אין מחזור ובדיקות שתן שליליות. האם יש סיכוי שזה הריון ופשוט היה ביוץ מאוחר?

16/11/2019 | 11:30 | מאת: ד"ר נילי רז

יתכן שההריון מביוץ מאוחר או יתכן שהחודש טהיה איחור בוסת שלא קשור להריון. ממליצה לך לבצע בדיקת דם להריון.בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון