הריון בהתקן הורמונחי מירנה אפשרי?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/11/2019 | 15:52 | מאת: הדס

שלום יש לי התקן מירנה הורמונלי לא עבר שנה עדיין בערך 7 חודשים קצת יותר.. אני באיחור של המחזור ויש לי כאבים בבטן התחתונה. סחרחורות מידי פעם ועייפות חזקה.. יכול להיות שאני בהריון? עדיין לא ביצעתי בדיקה בבית עברו שבועיים מאז הייתי ביחד עם בעלי... אשמח לדעת אם יש אפשרות להריון בהתקן מסוג זה ? תודה .

17/11/2019 | 09:02 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום הדס, התלונות שציינת מצריכות בדיקה בהקדם. יעילות מירנה במניעת הריטן בץגבוהה אך לא 100 אחוזים ולכן לא ניתן לשלול הריון, שאם קיים אז יתכן מחוץ לרחם.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון