כאבי מחזור כמה ימים אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/11/2019 | 17:53 | מאת: רותם

שלום רב, ביום שני התחילו לי הפרשות צמיגיות ומימיות שנמשכו עד יום שלישי כולל - יום 13 לאחר הווסת. בעלי ואני קיימנו יחסים. ביום שישי -16 יום אחרי הווסת. התחילו לי כאבים באיזור השחלה השמאלית , דקירות ותחושת כאב במקום נראה לי שזה היה כאבי ביוץ- וגם אז קיימנו יחסים. ביום שבת הכאבים בשחלה הפסיקו- והתחלתי להרגיש כאבי מחזור " רחוקים" בהמהלך דקה. וגם היום קצת. זה הגיוני שארגיש כאבי מחזור כמה ימים אחרי ביוץ? האם זה בגלל הביוץ? או שמדובר על השתרשרות? תודה מראש

14/11/2019 | 21:32 | מאת: ד"ר נילי רז

1. כן 2. יתכן שכן. קוראים לתופעה זו מיטלשמרץ. עדין כמובן שלא ניתן לומר מה מקור הכאבים ללא בדיקה 3.לא סביר, אבל אפשרי בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון