צריבה ללא הפרשות וגרד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

11/09/2019 | 15:06 | מאת: ליאת

מזה שבועיים צריבה בנרתיק המלווה באודם אך ללא הפרשה וללא גרד ממש שעושה פיפי שורף וכן בניגוב הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שזה כניראה פיטרייה ונתנה לי משחת הידרו אגיסטן ושני כדורי פלוקינול אז זה לא עזר ונהיה יותר גרוע חזרתי אליה שוב והיא שוב טענה שזה פיטריה ונתנה לי 3 נרות אגיסטן והחליפה לי את המשחה לדקטקורט אך שוב ללא הועיל שפניתי אליה שוב אמרה לי שאין לה כבר איך לטפל בי ולא רצתה לקחת משטח ואמרה לי תתני לגוף לבד להתמודד יש לציין שמאוד שורף לי ואני ממש מתוסכלת (אגב לפני שהלכתי אליה בפעם הראשונה ניסיתי כמה ימים משחת דרמקומבין ועזר מעט וניסיתי טבע קוטן שגם הקל מעט)מה לעשות אני חסרת אונים

11/09/2019 | 23:57 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

ליאת שלום, אני מבין את התיסכול שלך, פטריות בנרתיק הן תופעה נפוצה וטורדנית. הטיפולים שקיבלת הם בסה"כ טיפולים שגרתיים ויעילים. הגישות לטיפול בפטרת הן שונות בקרב רופאים שונים ולכן אני לא יכול להגיד שהרופאה שלך עשתה החלטה לא נכונה. אני ממליץ על התייעצות עם רופא נשים נוסף לקבלת חו"ד נוספת. לדעתי יש צורך בבדיקה נוספת ושקילת לקיחת משטח נרתיקי ותרבית שתן. בברכה, דר' אסף בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון