מחזור לא דמי- הפרשות חומות כהות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/08/2019 | 09:45 | מאת: דנה

שלום. אני בת 28, תמיד היה לי מחזור תקין וסדיר. לפני כשנתיים הפסקתי נטילת גלולות לאחר 7 שנים רצופות בהן לקחתי אותן. לאחר פסקת הגלולות במשך כשנה וחצי לא קיבלתי מחזור ולפני חודשיים חזר לי סוף סוף המחזור. יחד עם זאת, המחזור שאני מקבלת איננו ממש דם אלא יותר הפרשות חומות כהות. מה זה אומר? בבדיקת רופא נראה כי רירית הרחם שלי בעובי 9 מ"מ, מה שאמור לייצר ביוץ..

23/08/2019 | 20:07 | מאת: ד"ר נילי רז

רוב הסיכויים שעם רירית כזו אז בהמשך המחזור שלך יהיה שוב עם דימום רב יותר. בכל מקרה ליתר בטחון אני ממליצה לעשות גם פרופיל הורמונלי.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון