הכדור של היום שאחרי דחוף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/07/2019 | 23:26 | מאת: טל

במשך חודש וחצי לא קיבלתי מחזור. חששתי שמדובר בהריון עשיתי בדיקות ויצאו שליליות. שמתי נובה רינג לפני חודש וחצי ביום שבו חשבתי שראיתי דימום ( שהסתבר בסוף לא הדימום אמיתי)והוצאתי ביום ראשון השבוע. (ככל הנראה המחזור לא מגיע בגלל הפסקת שימוש הכדורים לבלוטת התריס). באותו יום שהוצאתי ביצענו אקט לא מוגן בערב ותהיתי האם אני יכולה לסמוך על הנובה רינג שהיא מגנה כל החודש וגם במקרה הספציפי הזה שלא קיבלתי מחזור המון זמן , או לקחת את גלולת היום שאחרי?

31/07/2019 | 14:38 | מאת: ד"ר נילי רז

אם את חודש וחצי רצופים עם נוברינג, אז את מוגנת גם בשבוע ההפסקה ממנו.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון